Stijlvolle Silhouette & Duette® Shades

Transformeren het harde zonlicht naar een prettig, natuurlijk licht

Ze zorgen voor een unieke lichtregulering en zijn verkrijgbaar in een hele reeks prachtige stoffen met verfijnde, trendy kleuren. Door de verschillende seizoenen heen scheppen ze de ideale sfeer in uw interieur. i Decorate adviseert u graag en maakt uw stoutste dromen waar.

Stijlvolle Silhouette & Duette® Shades

Transformeren het harde zonlicht naar een prettig, natuurlijk licht

Ze zorgen voor een unieke lichtregulering en zijn verkrijgbaar in een hele reeks prachtige stoffen met verfijnde, trendy kleuren. Door de verschillende seizoenen heen scheppen ze de ideale sfeer in uw interieur. i-Decorate adviseert u graag en maakt uw stoutste dromen waar.

Door de verschillende seizoenen heen scheppen ze de ideale sfeer in uw interieur.

Onze merken: Luxaflex, Sunway, Wood&Washi

Gratis prijsofferte?

Contacteer ons vrijblijvend.

Silhouette Shades

In verschillende maten te verkrijgen. Deze worden afgewerkt met een nieuwe onderlat, hierdoor hangt de stof strakker. Door de nieuwe bovenbak is een grotere maatvoering mogelijk. Er zijn meerdere soorten bedieningen mogelijk waaronder die met eindeloos koord, een SmartCord bediening, Lite Rise bediening of Powerview 18V (elektrisch met batterijen). Duette® Shades zijn even stijlvol als energie-efficiënt. Het unieke honingraatpatroon, in verschillende ontwerpen en kleuren, is een grote hulp in het isoleren van uw ruimte. Alle producten worden uitgevoerd in de Child Safe uitvoering.

Uw gevoel voor schoonheid, lifestyle, comfort en harmonie vindt een concrete vorm bij i Decorate!